Cautare

541 de rezultate pentru "forinti falsi si droguri salaj" (7.24 secunde)
Salaj. ... 25A, a surprins si accidentat grav pe D. MARIA de 19 ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. ... Cand a ajuns in apropierea statiei RATB "Aurel Vlaicu", a surprins si accidentat grav pe R.
Salaj, sectorul 5. ... Marian este cercetat de politistii Sectiei 24, sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere si in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.
Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Petrescu Radu (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare), Arbitru AVAR: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Locuitorii din mediul rural pot face de astazi consultatii si analize gratuite in cabinetele mobile ale Crucii Rosii. Caravana de Sanatate a plecat din Bucuresti si va strabate 14 judete din toata tara.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Arhiva SRI, transferata cu cladire cu tot Arhiva SRI trebuie transferata, cu tot cu cladire, catre CNSAS si trebuie deschise toate dosarele fostei Securitati, mai putin cele care sunt active ca secrete de stat, a spus presedintele Basescu.
Actele de coruptie, a aratat Basescu, sunt legate, in principal, de factorul politic la toate nivelurile si de relatiile dintre mediul de afaceri si cel politic.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
Dupa cum am mai semnalat in numere anterioare ale Cotidianului "Replica de Constanta”, mafia si-a intins tentaculele larg peste urbea noastra, facand ca mirosul banilor sa ajunga pana la nasul fin al celor care ar trebui sa ne asigure linistea.
El precizeaza ca anchetele aflata in derulare scot la iveala si legaturile lor cu politicienii care ii sustin. Perioada urmatoare ar putea sa fie marcata de un cutremur pe scena politica romaneasca, dar si in mediile economice.
Printre ele se numara initiative cu privire la modernizarea cailor ferate, sisteme de transport inteligente, legea bibliotecilor, facilitati fiscale pentru mame si pentru tinerii casatoriti, activitatea zilierilor, tichetele de cresa, comasarea terenurilor agricole, stema statului, arborarea drapelului, legea privind mediatorii, prevenirea pornografiei si consumul ilicit de droguri.
Marius T., 31 de ani, care calatorea alaturi de alte trei persoane, a declarat ca se intorcea din Italia, unde locuia cu forme legale, si mergea spre Pitesti pentru a-si petrece vacanta.
a€žNegocierile sunt terminate, acordul se afla pentru ultima revizuire la Departamentul de Stat al SUA si la Ministerul de Externe roman si sper ca doar mici detalii vor mai fi de discutata€œ, a precizat Basescu.
Documentul are peste 130 de pagini si este creatia Guvernului din umbra a principalului partid de opozitie. Mircea Geoana, presedintele PSD, a apreciat ca actuala guvernare a incheiat un an de esecuri, marcat de tensiuni sociale, scaderea nivelului de trai si izolarea Romaniei pe plan extern.
Sarbatoarea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos are multe intelesuri duhovnicesti, pentru ca intruparea sau inomenirea Fiului vesnic al lui Dumnezeu este izvorul multor daruri si binefaceri pentru omenire.Fiul lui Dumnezeu Cel vesnic viu Se face Om muritor, pentru a darui oamenilor muritori viata vesnica.
Sosit val-vartej din China sa participe la conferinta de lansare a Euroregiunii Marea Neagra, care a avut loc ieri la hotelul Iaki din Mamaia, Basescu si-a sacrificat un sfert de ora din agenda prezidentiala pentru familie.
Anchetatorii sustineau la acel moment ca este posibil ca aceste obiecte sa fi ajuns in colectii particulare ale unor oameni importanti, precum Adrian Nastase, Dan Iosif, Sergiu Nicolaescu si fostul consilier prezidential Ioan Talpes.
FARCAS) Rapirile OZN efectuate de extraterestri reprezinta un domeniu controversat, chiar si printre ufologii cu state de vechime. ... Poate ca ar fi mai corect sa spunem ca societatea americana s-a aratat mai deschisa si mai atenta decat altele catre semnalarile de acest tip.
Moartea in patut cunoscuta si ca sindromul mortii subite infantile.
google-analytics.com